New Posts New Posts RSS Feed - Spatia cable
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Welcome to the Graham Slee Audio Products Owners Club

 

Open to all owners plus those contemplating the purchase of a Graham Slee audio product wishing to use our loaner program: join here
Subscribe to our newsletter here (Rules on posting can be found here)


Spatia cable

 Post Reply Post Reply
Author
Oakrack View Drop Down
New Member
New Member


Joined: 28 Nov 2013
Location: Cornwall
Status: Offline
Points: 23
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Oakrack Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Spatia cable
    Posted: 12 Dec 2018 at 6:58pm
 I have just acquired a naim Nait 2 integrated, can I use my 3 metre pair of spatia cable, or do I have to use naim cable. Hopefully you can help.
Back to Top
Graham Slee View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar
Telling it as it is

Joined: 11 Jan 2008
Location: South Yorkshire
Status: Offline
Points: 9040
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Graham Slee Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Dec 2018 at 7:17pm
Spatia speaker cable has been developed to be very low capacitance and should therefore be safe for use with your amp.
Not simple enough for Google-Bot to understand...
Back to Top
Oakrack View Drop Down
New Member
New Member


Joined: 28 Nov 2013
Location: Cornwall
Status: Offline
Points: 23
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Oakrack Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Dec 2018 at 7:29pm
a big thank you for the prompt reply, I have been a little worried about having to lose the spatia, it has been in my view a wonderfull cable and does sound or rather doesn't sound but just does not stand in the way of any frequency. Just a gem and one that gets a huge recommendation from me.
Back to Top
morris_minor View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 27 Mar 2012
Location: Surrey
Status: Offline
Points: 4684
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote morris_minor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Dec 2018 at 3:25pm
Originally posted by Oakrack Oakrack wrote:

a big thank you for the prompt reply, I have been a little worried about having to lose the spatia, it has been in my view a wonderfull cable and does sound or rather doesn't sound but just does not stand in the way of any frequency. Just a gem and one that gets a huge recommendation from me.
The Spatia cables were a revelation when I installed mine. I'd always been a bit of a cable sceptic - but these blew me away!
Bob

Majestic DAC/pre-amp
Accession MC/Enigma, Accession MM, Reflex M, Elevator EXP, Era Gold V
Solo ULDE, Novo, Lautus USB and digital, Libran balanced, CuSat50
2 x Proprius + Spatia/Spatia Links
Back to Top
Fatmangolf View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 23 Dec 2009
Location: Middlesbrough
Status: Offline
Points: 5298
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Fatmangolf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Dec 2018 at 3:29pm
Seconding Bob's comments, I had bought the highly regarded Tel***m Q Black cables a few years ago then I heard the Spatia cables and upgraded to the latter as they are so transparent and musical.

Jon

Open mind and ears, whilst owning GSP Genera, Accession, Elevator EXP, Solo ULDE, Proprius amps, Cusat50 cables, Lautus digital cable, Spatia cables and links, and a Majestic DAC.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.047 seconds.