New Posts New Posts RSS Feed - Majestic DAC input source problem
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Welcome to the Graham Slee Audio Products Owners Club

 

Open to all owners plus those contemplating the purchase of a Graham Slee audio product wishing to use our loaner program: join here
Subscribe to our newsletter here (Rules on posting can be found here)


Majestic DAC input source problem

 Post Reply Post Reply
Author
hippyeverafter View Drop Down
Regular
Regular
Avatar

Joined: 09 Aug 2016
Location: Bletchley
Status: Offline
Points: 56
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote hippyeverafter Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Majestic DAC input source problem
    Posted: 19 Feb 2019 at 4:12pm
HI,

Been experimenting connecting my Apple TV to a Node 2 via bluetooth then to the DAC via the optical out. However for some reason and randomly the L & R channels get swapped over. I also hear digital clicking when I use the Apple TV remote to select apps from time to time and this is when the channels swap over occasionally, Not good when watching an action film when your eyes go one way and the sound effect goes the other. I have contacted the retailer about the problem who in turn has been in contact with the manufacturer. Just want to make sure it is not a compatibility problem before they respond and determine at what end the problem is occuring. Thanks.
Terry

"You pass life's shop once in your life so buy the best". Proprius, Accession, Solo Ultra Linear, Majestic, CuSat50 Interconnects, Spatia Cable, Thorens TD206, Ortofon Blue, Dali Opticon 2.
Back to Top
andydm17 View Drop Down
New Member
New Member


Joined: 05 Sep 2019
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote andydm17 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Dec 2019 at 1:05pm
Hi,
    I have what seems to be a similar issue - but on optical, USB and coaxial inputs. When i skip a track , or a move between music qualities I get a click. Not sure why. At first I thought I could put up with it. I'm not sure it its how mine is set up -and this is probably more likely - so did you sort yours out?

Thanks
Back to Top
hippyeverafter View Drop Down
Regular
Regular
Avatar

Joined: 09 Aug 2016
Location: Bletchley
Status: Offline
Points: 56
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote hippyeverafter Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Dec 2019 at 2:08pm
Never did get it sorted!. No longer use an Apple TV and Node in the setup now so in a sense it is no longer a problem for me. My supplier of the Node said they would contact Bluesound but they never came back to me. FYI on the Bluesound Discussion Board some while ago someone else had the same problem and as far as I know the response was it could not happen so don't hold out much hope!. All the best.
Terry

"You pass life's shop once in your life so buy the best". Proprius, Accession, Solo Ultra Linear, Majestic, CuSat50 Interconnects, Spatia Cable, Thorens TD206, Ortofon Blue, Dali Opticon 2.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.078 seconds.